Prelucrarea datelor tale sunt în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumită în continuare “Politică de Confidențialitate”), pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

 

1.    CINE SUNTEM ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA

 

S.C. ARTA IN COACHING S.R.L. (entitate juridică) cu sediul în Crevedia, str Dealu Mare 732D1, Județ Dâmboviţa, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J15/1532/17.11.2023, având cod unic de identificare RO49143011 (în continuare “ARTA IN COACHING” sau “noi”).

 

Suntem deschiși să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Ne puteți contacta direct, în legatura cu protecția datelor, la adresa de e-mail ligia@artaincoaching.ro sau prin poștă sau curier la adresa: sat Crevedia, Comuna Crevedia, str Dealu Mare 732D1, Județ Dâmboviţa.

 

2.    CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM

 

Colectăm datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel încât ai controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informații de la tine astfel:

·       Când faci o rezervare pentru o sesiune de coaching ne transmiți: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon pentru a te putea contacta în vederea desfăşurării sesiunii de coaching solicitată;

·       Când te înscrii pentru newsleter sau pentru a beneficia de materiale oferite gratuit, furnizezi numele și prenumele, plus adresa de e-mail.

·       Datele de facturare în cazul emiterii facturilor proforme: numele, prenumele şi adresa în cazul persoanelor fizice, respectiv datele de identificare fisacală complete (denumire, CIF, număr înregistrare la Registrul Comerțului, adresa, contul bancar) pentru persoane juridice.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

 

3.    CARE SUNT SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

 

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

1.    Pentru a beneficia de informare despre serviciile oferite de ARTA IN COACHING si a derula acesta aceste servicii.

2.    Pentru a beneficia de informare despre produsele oferite de ARTA IN COACHING si a achiziționa aceste produse.

Acest scop general poate include, după caz, fără a se limita la următoarele:

a) Asigurarea serviciilor de suport.

b) Oferirea de răspunsuri la întrebările tale cu privire la proiectele de interes pentru tine, serviciile sau produsele noastre.

c) Achiziționarea unui serviciu sau produs.

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri, este, în cele mai multe cazuri, necesară pentru încheierea și executarea unui contract între tine și noi. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă, în cazul clienților persoane juridice.

 

3.1.                 PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIILOR, PRODUSELOR ȘI RELEVANȚEI RESURSELOR PRIMITE

 

Ne dorim în permanență să oferim cea mai bună experiență online, atât pentru informare, cât și pentru crearea de conținut gratuit relevant sau de îmbunătățirea continuă a serviciilor şi produselor oferite. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul de utilizator şi vă putem invita să completați chestionare de satisfacție. Participarea la orice chestionar este opțională. Ȋntemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități relevante pentru obiectivele legate de dezvoltarea personală si profesională ale vizitatorilor site-ului sau clienților ARTA IN COACHING S.R.L., având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile fundamentale ale acestora să nu fie afectate.

 

3.2.                 PENTRU MARKETING

 

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oportunități pentru resursele care vă interesează. În acest sens, ARTA IN COACHING poate trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic)  conținând  informații generale și tematice, informații cu privire la resurse similare sau complementare cu cele pe care le-ați accesat, informații referitoare la noutățile serviciilor si produselor, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi proiecte realizate de noi.

Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul prealabil al persoanei vizate.

 

Vă puteți răzgândi și vă puteți retrage consimțământul în orice moment, prin:

a) Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la ARTA IN COACHING S.R.L.

b) Contactarea noastra folosind detaliile de contact descrise mai sus. Puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de promovare, urmând să dăm curs cererii dvs. în maxim 48 de ore de la solicitare.

 

3.3.                 PENTRU APĂRAREA INTERESELOR NOASTRE LEGITIME

 

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea. Acestea pot include:

a) Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei www.artaincoaching.ro față de atacuri cibernetice:

b) Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

c) Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

4.    CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp este necesar pentru implementarea şi livrarea integrală a serviciului sau produsului dorit. Ȋn cazul newsletterului, până când alegi să te dezabonezi.

 

Puteți să solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau scoaterea dvs. din baza de date. Vom da curs acestor solicitări în maxim 48 de ore, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior stergerii exclusiv în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

 

5.    CUI TRANSMITEM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL

 

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de formare și antrenare a tuturor profesioniștilor înscriși în aceasta baza de dete pentru a primi informații de la mine.

 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

 

6.    PROTEJĂM SECURITATEA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

 

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor tehnice prin folosirea platformei wordpress pentru realizarea site-ului.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele cu caracter personal, atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu vom fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

7.    CE DREPTURI AI

 

Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal. Poți solicita accesul la datele tale, corectarea oricăror greșeli din momentul transmiterii datelor și/sau te poți opune prelucrării datelor tale cu caracter personal. De asemenea, îți poți exercita dreptul de a face o plângere autorității de supraveghere competente sau de a te adresa justiției. După caz, poți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor tale și dreptul la portabilitatea datelor.

 

Pentru a-ți putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact de mai sus. Te rugăm să reții următoarele aspecte dacă dorești să îți exerciți aceste drepturi:

 

·       Te rugam sa ne transmiți cererile tale cu privire la datele tale cu caracter personal folosind adresa de e-mail pe care ai transmis-o către noi. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității tale.

 

·       Durata de răspuns la orice solicitări valide este termenul de maximum 48 de ore calculate în termenul zilelor lucrătoare

 

8.    PLÂNGERI    

Ai dreptul să depui o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

9.    TE INVITAM SĂ NE COMUNICI CERINȚELE TALE

Fără a-ți afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

 

CONTACT PENTRU CHESTIUNI LEGATE DE CONFIDENȚIALITATEA DATELOR TALE: ligia@artaincoaching.ro