exercitii pentru a invata cum sa fii prezenta si constienta

5+1 exerciții prin care să găsești CLARITATEA de care ai nevoie acum 

 și ENERGIA pentru de a-ți crea o viață plină de bucurie și sens.

Un ghid GRATUIT pentru mamele care se împart între multitudinea de roluri și responsabilități din viața lor.

Simți că ești pe muchie jonglând cu rolurile de mamă, soție, angajată… și ți-e teamă că-ți vei pierde echilibrul?

Acest Ghid te ajută:
CREEAZA O VIATA PLINA DE BUCURIE SI SENS

Eu sunt Ligia Badea, coach, trainer și, mai presus de toate, mamă.

 

Încă din 2014 am deținut poziții de leadership în corporații multinaționale, am crescut echipe, am coordonat şi implementat o varietate de proiecte de schimbare a culturii organizaționale, ghidată de gândirea critică şi de-o sinceră curiozitate legată de oameni.

 

Când am devenit mamă, lumea mea a fost dată peste cap, iar revenirea la echilibru mi-a fost posibilă doar prin revenirea la sinele meu autentic, după trecerea prin procesul de coaching holistic.

 

Ȋncepând cu 2023 am devenit eu însămi Coach acreditat ICF (ACC), având o activitate atât de Coach cât şi de Trainer, prin susținerea cursului Abilități de coaching aplicate în relația profesor-elev prin programul ROSE (Romania Secondary Education Project).

Crezul meu este că prin educație și efort conștient, viața fiecărei mame se poate schimba în bine, că și ele pot ajunge la conștientizare, la trezirea la realitate, la ownership & empowerment.

 

 

Iar scopul suprem al acestui ghid, și al activității mele, este de a oferi un cadru sigur și confortabil în care mamele să se exprime liber și autentic, și, astfel, să obțină:

Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti… Iată ce se spune despre mine:
Fii Prezentă și Conștientă în viața ta!